Iedereen kent het fenomeen wanneer bepaalde electronica doorbrandt. Een veel voorkomende veronderstelling is dat een USB-lader op een willekeurige wandoplader aangesloten kan worden. Helaas is dit niet waar. Het vermogen van een willekeurige wandoplader verschilt per product en kan in sommige gevallen hoger liggen dan het vermogen waarmee een USB-lader van Zensations belast kan worden.

De USB-oplader die meegeleverd wordt in de standaard starterset van Zensations kent een beperking van 5 Volt en is bedoeld voor gebruik via de computer. Om deze USB-lader ook te gebruiken via een wandoplader adviseert Zensations een wandoplader te gebruiken met een maximum vermogen van 5 Volt. De wandoplader van Zensations voldoet aan deze eisen en is verkrijgbaar via onze webshop.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *