ZenSations is genomineerd voor de Nationale Business Succes Award 2016 in de categorie ‘tabaksbranche’. Wij zijn genomineerd omdat we het snelst groeiende bedrijf in onze branche zijn, goede service bieden en klantvriendelijk zijn.

IMG_1492

Wat is de Nationale Business Succes Award?

De Nationale Business Succes Award wordt sinds 2012 jaarlijks uitgereikt aan het beste bedrijf van Nederland. Door middel van een selectieprocedure door een onafhankelijke nominatiecommissie worden de beste bedrijven per branche voorgedragen als branchewinnaar. Na de officiële nominatie als branchewinnaar dingt ZenSations nu dus ook mee naar de hoofdprijs. En het is niet zomaar een prijs. De Nationale Business Succes Award is de grootste ondernemersprijs van Nederland, welke gepaard gaat met een geldprijs van 100.000 euro.

ZenSations bij De Succesfactor

De Succesfactor is een televisieprogramma op RTL7. De Succesfactor staat in het teken van businessformules, zakelijke strategieën en tactieken. Als branchewinnaar komen wij in dit programma aan het woord om onze strategie en drijfveren toe te lichten en onze visie op succes te delen.

We zijn zeer vereerd dat we genomineerd zijn en ook erg trots op ons hele team. Hopelijk op naar de overwinning.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *