E-sigaret Weert

ZenSations is hét adres waar u terecht kunt voor e-sigaretten en accessoires. Wilt u een e-sigaret aanschaffen en woont u in Weert? Dan kunt u zowel bij verschillende verkooppunten als online terecht voor onze producten. Eenvoudig een elektrische sigaret kopen? Dat kan dus in Weert!

Uw e-sigaret altijd bij de hand

De e-sigaret van ZenSations is super handig in gebruik en met onze accessoires heeft u alles bij de hand om altijd en overal te kunnen dampen. Onze elektronische sigaret bestaat uit twee delen: de batterij en de refill. Schroef beide onderdelen op elkaar en u kunt al beginnen met dampen, makkelijker kan niet.

Een batterij gaat gemiddeld een dag of 300 tot 400 haaltjes mee. Gaat u een dagje weg dan is het verstandig om nog een extra batterij mee te nemen zodat u nooit met een lege e-sigaret komt te staan. Met onze handige etui bergt u eenvoudig alle spullen bij elkaar op en raakt u niets kwijt. Zo kunt u zelfs nog een extra refill meenemen wanneer de andere bijna op is.

Koop uw e-sigaret in Weert

Elektronische sigaretten in Weert koopt u dus heel eenvoudig bij een van onze Zensations verkooppunten. Ontdek ons aanbod in een van de winkels en laat u door de verkoopmedewerkers informeren. Of kijk op onze webshop en laat eenvoudig uw e-sigaret in Weert bezorgen.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op e-sigaret gebied? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om de site te bezoeken.