E-sigaret Rotterdam

Op zoek naar een goed alternatief voor de gewone sigaret? Schaf dan een e-sigaret in Rotterdam aan bij een van de ZenSations verkooppunten. De producten van ZenSations zijn van uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Onze producten, zoals de elektrische sigaret, zijn verkrijgbaar in verschillende winkels verspreid over Rotterdam.

E-sigaret minder schadelijk

De e-sigaret is een goed alternatief voor de gewone sigaret. Uit onderzoek blijkt namelijk dat het 95% minder schadelijk is doordat er in deze sigaret geen teer, koolmonoxide en stikstofoxide zit. Ook de hoeveelheid nicotine is minder. In sommige gevallen kunt u zelf de hoeveelheid nicotine bepalen. Bovendien zijn er e-sigaretten zonder nicotine te koop.

Overtuigd van de voordelen van een elektrische sigaret? In Rotterdam kunt u onze producten eenvoudig aanschaffen door de verschillende verkooppunten in de stad. U bent verzekerd van een lekvrij en gebruiksvriendelijk product. Kies uit zeven verschillende smaken en gebruik de filter die niet van echt te onderscheiden is. Bovendien ziet de elektrische sigaret er zelf ook nog schitterend uit. We hebben er van verpakking tot aan het kleinste detail aandacht aan besteed.

Elektrische sigaret en accessoires in Rotterdam

Onze verkooppunten hebben een uitgebreid assortiment benodigdheden en accessoires. Alle producten zijn van een uitstekende kwaliteit  en verkrijgbaar tegen een scherpe prijs. Van refills tot opladers en van opberg etuis tot volledige starterspakketten. Kijk voor ons aanbod aan e-sigaretten in de winkels in Rotterdam of bestel ze op onze webshop. Zo ontvangt u uw e-sigaret alsnog gemakkelijk en snel in Rotterdam.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op e-sigaret gebied? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om de site te bezoeken.