E-sigaret Oss

De e-sigaret wordt de laatste jaren steeds populairder, zo ook in Oss. Wilt u het gemak van de e-sigaret van ZenSations ook ervaren? Kom dan langs bij een van onze verkooppunten of laat de elektronische sigaret eenvoudig bij u in Oss bezorgen.

Waarom de ZenSations e-sigaret?

De unieke en innovatieve ZenSations e-sigaret is al jaren een begrip in Oss en daarbuiten. Dat is niet voor niets. Door jarenlang te testen hebben wij een e-sigaret van uitstekende kwaliteit ontwikkeld. Een van de belangrijkste voordelen van onze elektronische sigaret is de constante smaakafgifte, ook al is de refill bijna leeg. Daarnaast is hij  gemakkelijk in gebruik doordat er geen aan en uit knopjes op zitten.

Voor een nog betere dampervaring maken wij gebruik van een filter. Deze is niet van echt te onderscheiden en geeft u tijdens het dampen het gevoel van een echte sigaret. Bij elke refill worden drie zachte filters meegeleverd die bovendien eventuele condens absorberen. Zo komt het niet in uw mond terecht. Wat wilt u nog meer? Natuurlijk een mooie vormgeving. Van verpakking tot aan het kleinste detail hebben wij daaraan gedacht. Zo loopt u straks met een luxe e-sigaret rond in Oss.

Koop uw e-sigaret in Oss

Overtuigd van de voordelen van onze elektronische sigaret? Koop het dan heel eenvoudig in Oss bij een van onze Zensations verkooppunten. Ontdek ons aanbod in een van de winkels en laat u door de verkoopmedewerkers informeren. Of kijk op onze webshop en laat eenvoudig uw e-sigaret in Oss bezorgen.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op e-sigaret gebied? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om de site te bezoeken.