E-sigaret Hoogeveen

Voor de beste e-sigaret in Hoogeveen gaat u langs bij een van de ZenSations verkooppunten. Hier vindt u een ruim aanbod aan e-sigaretten en accessoires én profiteert u van een scherpe prijs/kwaliteit verhouding.

E-sigaret refill

Een groot voordeel van de ZenSations e-sigaret die in Hoogeveen verkrijgbaar is, is het gebruiksgemak. De sigaret bestaat slechts uit twee delen en is gemakkelijk in elkaar te zetten. Ook het bijvullen van de vloeistof is niet nodig, wij verkopen namelijk ook kant-en-klare refills.

Schroef eenvoudig de lege refill van de e-sigaret af en schroef vervolgens de nieuwe vulling erop. Zo snel en gemakkelijk is de e-sigaret weer klaar voor gebruik. Aan de smaakbeleving zult u niet merken dat de vulling bijna leeg is. De elektrische sigaretten zijn namelijk zo ontwikkeld dat de smaakafgifte constant blijft.

We hebben een uitgebreid assortiment aan refills. Naast de typische tabakssmaak kunt u namelijk nog kiezen uit 6 andere smaken, zoals koffie, tropisch fruit en vanille.  Welke smaak u ook kiest, iedere navulverpakking bevat twee lekvrije refills en zes zachte filters. Een refill is goed voor 500 puffs, dit is te vergelijken met ongeveer 35 gewone sigaretten.

Elektrische sigaret laten bezorgen in Hoogeveen

Om u optimaal van dienst te zijn kunt u de elektrische sigaret van ZenSations ook laten bezorgen in Hoogeveen. Bestelt u voor 16.00 uur dan wordt de e-sigaret de volgende dag al in Hoogeveen geleverd. Tevens profiteert u van de 30 dagen retourgarantie. Mocht u vragen hebben, neem dan eens een kijkje op onze handige FAQ-pagina of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op e-sigaret gebied? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om de site te bezoeken.