E-sigaret Hilversum

Op zoek naar een voordelig alternatief voor de gewone sigaret? Koop dan de ZenSations e-sigaret in Hilversum bij een van onze verkooppunten. Ook online kunt u terecht voor onze producten. Bestel gemakkelijk en laat de elektronische sigaret bij u in Hilversum bezorgen.

De voordelen van elektrisch roken

De e-sigaret wordt vaak genoemd als een gezond alternatief voor de traditionele sigaret. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat een e-sigaret 95% minder schadelijk is voor uw gezondheid. Dit komt doordat hij vrij is van de schadelijke stoffen die zich in tabak bevinden, zoals teer, koolmonoxide en stikstofoxide.

Naast dat het een gezonder alternatief is, is het ook een voordelig alternatief. Nadat u een e-sigaret heeft aangeschaft hoeft u de volgende keren alleen een refill te bestellen. Een refill is goed voor 500 puffs. Dit aantal is te vergelijken met ongeveer 35 gewone sigaretten. In onze webshop vindt u alle prijzen voor onze producten.

Tenslotte wordt de gebruiksvriendelijkheid van onze e-sigaret vaak genoemd als een van de voordelen van elektrisch roken. Het enige wat u hoeft te doen is het opladen van de batterij en deze op een volle refill te draaien. Onze e-sigaret kent geen knopjes, door enkel lichtjes aan de filter te zuigen werkt de sigaret al.

Koop uw elektronische sigaret in Hilversum

Profiteer dus van de voordelen van elektrisch roken en koop onze elektronische sigaret in een van de verkooppunten in Hilversum of bestel het online in onze webshop. Bestelt u voor 16.00 uur dan wordt de e-sigaret de volgende dag bij u in Hilversum bezorgt.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op e-sigaret gebied? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om de site te bezoeken.