E-sigaret Groningen

Woont u in Groningen? Koop dan de ZenSations e-sigaret bij een van onze verkooppunten in Groningen stad. Met de producten van ZenSations krijgt u namelijk een goede kwaliteit tegen een voordelige prijs. Tel daar de gebruiksvriendelijkheid en de prachtige vormgeving bij op en dan wordt de keuze voor een elektrische sigaret in Groningen wel heel gemakkelijk.

ZenSations kwaliteit

ZenSations streeft naar kwaliteit. Door de jarenlange testen en ontwikkelingen bent u met de e-sigaret van ZenSations verzekerd van een oerdegelijk, lekvrij en gebruiksvriendelijk product. Niet voor niets is de unieke en innovatieve e-sigaret al jaren een begrip in Groningen en daarbuiten.

E-sigaret refill

Met onze refills kunt u uw elektrische sigaret eenvoudig zelf bijvullen. U schroeft de lege refill van de e-sigaret af en schroeft vervolgens de nieuwe vulling erop. Zo is de e-sigaret weer direct klaar voor gebruik. Aan de smaakbeleving zult u niet merken dat de vulling bijna leeg is. De elektrische sigaretten zijn namelijk zo ontwikkeld dat de smaakafgifte constant blijft.

We hebben een uitgebreid assortiment aan refills. Naast de typische tabakssmaak kunt u namelijk nog kiezen uit 6 andere smaken, zoals koffie, tropisch fruit en vanille.  Welke smaak u ook kiest, iedere navulverpakking bevat twee lekvrije refills en zes zachte filters. Een refill is goed voor 500 puffs, dit is te vergelijken met ongeveer 35 gewone sigaretten.

Elektrische sigaret koopt u in Groningen of bestel online

Naast dat wij de elektrische sigaret in Groningen verkopen, hebben onze verkooppunten ook verschillende accessoires. Ontdek het aanbod en mocht er iets niet op voorraad zijn in de winkels, bestel het dan heel eenvoudig in onze eigen webshop. Zo ontvangt u alsnog de accessoires en uw e-sigaret in Groningen.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op e-sigaret gebied? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om de site te bezoeken.