E-sigaret Gouda

Een e-sigaret kopen in Gouda? Schaf dan de starterset van ZenSations aan en laat de elektrische sigaret in Gouda bezorgen of kom langs bij een van onze verkooppunten. De starterset is zowel geschikt voor beginnende als meer ervaren e-smokers. Bij ons profiteert u van een uitstekende kwaliteit en een zeer aantrekkelijke prijs.

Hoe werkt een e-sigaret?

Door jarenlang testen en ontwikkelen hebben wij een elektrische sigaret ontwikkeld die zeer gebruiksvriendelijk is. Voordat u begint met dampen is het goed om te weten hoe eenvoudig de e-sigaret in gebruik is. De sigaret bestaat namelijk uit twee onderdelen: de refill met het e-liquid en de batterij die ervoor zorgt dat het verdampingselement geactiveerd wordt. Draai na het opladen de batterij op de refill en u kunt beginnen met dampen. Door heel lichtjes aan de refill te zuigen verdampt de vloeistof die geïnhaleerd kan worden. Een groot voordeel van een elektrische sigaret is dat de damp die ontstaat geurloos is, waardoor u geen last heeft van nare luchtjes.

Koop de elektrische sigaret in Gouda

Als beginnende e-smoker kunt u een elektrische sigaret in Gouda kopen met een zogenoemde ZenSations starterset. Deze set bestaat uit een e-sigaret, een batterij en refill. Daar worden nog extra mondstukjes, een USB oplader en een luxe etui bijgeleverd. Zo heeft u alles bij elkaar om direct aan het dampen te beginnen. Nog vragen over de e-sigaret? Kom dan bij ons langs in Gouda of kijk op onze handige FAQ pagina op de website.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op e-sigaret gebied? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om de site te bezoeken.