E-sigaret Enschede

Een e-sigaret kopen in Enschede is nu heel gemakkelijk door de ZenSations verkooppunten. In verschillende winkels in Enschede worden nu onze elektrische sigaretten en accessoires aangeboden. Heeft u nog geen ervaring met e-smoken? Kom dan langs en laat u informeren.

Hoe werkt een e-sigaret?

Als u nog nooit gebruik heeft gemaakt van een e-sigaret dan is het goed om te weten hoe zo een sigaret werkt. Het bestaat namelijk uit twee onderdelen: de vulling met het e-liquid erin (ook wel refill genoemd) en de batterij. Waar bij de gewone sigaret de filter zit, zit bij de e-sigaret de refill. Daarachter zit de batterij die ervoor zorgt dat het verdampingselement geactiveerd wordt. Door simpelweg aan de sigaret te zuigen geniet u direct van het dampen. Een groot voordeel van een elektrische sigaret is dat de damp die ontstaat geurloos is, waardoor u geen last heeft van nare luchtjes.

Starterset elektrische sigaret in Enschede

Als beginnende e-smoker kunt u een elektrische sigaret in Enschede kopen in een zogenoemde ZenSations starterset. Deze set bestaat uit een e-sigaret, een batterij en refill. Daar worden nog extra mondstukjes, een USB oplader en een luxe etui bijgeleverd. Zo heeft u alles bij elkaar om direct aan het dampen te beginnen.

Meer weten over de e-sigaret in Enschede

Wilt u meer weten over de elektrische sigaret? Loop dan binnen in Enschede bij een van onze verkooppunten of kijk op onze website. Hier vindt u ons gehele assortiment met de uitleg die u nodig heeft. Zo kunt u ook heel gemakkelijk online bestellen en uw e-sigaret in Enschede laten bezorgen.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op e-sigaret gebied? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om de site te bezoeken.