E-sigaret Den Bosch

Een goed alternatief voor de gewone sigaret is de ZenSations e-sigaret die u onder andere in Den Bosch te koop is. Uit onderzoek blijkt dat een e-sigaret 95% minder schadelijk is en ook nog eens een stuk voordeliger. Meer weten? Laat u dan informeren over de e-sigaret bij een van onze verkooppunten in Den Bosch, of kijk verder op onze website.

Een uitstekende kwaliteit

ZenSations levert een uitstekende kwaliteit zodat u van een optimale smaakbeleving kunt genieten. Met deze reden hebben wij ervoor gekozen om onze smaakstoffen en filters in de EU te laten produceren. Dit wordt gedaan door ISO gecertificeerde fabrieken die werken onder strenge normen. Binnen de EU is het kwaliteitsniveau en de controle erop namelijk het hoogst.

Koopt u de ZenSations elektrische sigaret in Den Bosch, dan bent u dus verzekerd van een uitstekende kwaliteit en een scherpe prijs. U heeft de keuze uit 7 verschillende smaken en u kunt ook nog eens kiezen uit de hoeveelheid nicotine die in de refills zit. Dankzij het slimme filtersysteem heeft onze e-sigaret een unieke smaakbeleving.

Uw e-sigaret en toebehoren in Den Bosch laten bezorgen

Een refill voor uw elektrische sigaret kunt u eenvoudig laten bezorgen in Den Bosch. Het vervangen van de refill gebeurt in een handomdraai. Heeft u er toch moeite mee, neem dan een kijkje op onze website. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn hebben wij een instructiefilm gemaakt. Zo kunt u stap voor stap zien hoe u de e-sigaret in gebruik neemt. Meer vragen? Neem gerust contact met ons op.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op e-sigaret gebied? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om de site te bezoeken.