ZenSations e-smoke systemen

ZenSations heeft 2 types startersets. Beide maken gebruik van het unieke gepatenteerde mondstuk waarop een origineel verwisselbaar sigarettenfilter wordt geschoven. Het voordeel van dit sigarettenfilter is dat de condens die ontstaat tijdens het dampen door het poreuze filtermateriaal wordt opgezogen. U heeft dus nooit meer het gevoel dat u vloeistof in uw mond heeft en lekken is uitgesloten. ZenSations biedt 2 startersets:

 1. De ZenSations starterset.
 2. De ZenSations Angel starterset.

ZenSations starterset

 1. Deze starterset werkt met voorgevulde cartridges, zogenaamde cartomizers. Deze cartomizers schroeft u eenvoudig op de oplaadbare batterij.
 2. Een volledig opgeladen batterij is goed voor 400 tot 500 haaltjes. Ook de cartomizer is goed voor 400 tot 500 haaltjes. Het aantal haaltjes is uiteraard gebaseerd op individueel gebruik: zijn uw haaltjes kort, dan gaan zowel de cartomizer als de volle batterij langer mee. Zijn uw haaltjes langer, dan zult u uw batterij sneller moeten opladen en is de vloeistof in uw cartomizer sneller verdampt.
 3. Deze set is uitermate geschikt voor mensen op reis.

ZenSations Angel starterset

 1. Het bovenstuk (de clearomizer) van deze set vult u zelf met een zogenaamde e-liquid (zie gebruiksaanwijzing hoe te vullen). De e-liquid is een nog voordeligere manier van dampen. E-liquid is de vloeistof die verdampt en daardoor damp ontwikkelt. E-liquids worden verkocht in flesjes van 10 ml en zijn verkrijgbaar in 10 verschillende smaken.
 2. In het doosje van de ZenSations e-liquids zitten ook 8 losse filtermondstukjes die u gemakkelijk kunt verwisselen, wanneer u ziet dat uw filtermondstukje vol condens is. Als dit het geval is, dan verkleurt het filter aan de voorzijde. Voordat u een nieuw filter op uw mondstuk plaatst, kunt u het eerst nog omdraaien.
 3. Wij adviseren om het bovenstuk (clearomizer) voor ongeveer driekwart te vullen en bij te vullen, indien u bijna geen vloeistof meer ziet in het doorzichtige buisje.
 4. Wanneer u een nieuwe smaak wilt uitproberen, raden wij u aan om het verdampingsstaafje, dat zich ook in de clearomizer bevindt, er uit te schroeven en te vervangen door een nieuw verdampingsstaafje. Anders loopt u het risico dat u 2 smaken door elkaar dampt. Verdampingsstaafjes worden los verkocht in sets van 3 stuks. Bij het overgaan van alleen een nicotinesterkte is het niet nodig om uw verdampingsstaafje te verwisselen, omdat de smaak hetzelfde blijft en slechts het nicotinegehalte verandert.
 5. De batterij, indien volledig opgeladen, is voldoende voor 500-600 haaltjes.
 6. Let erop dat u het knopje dat zich op de batterij bevindt kort indrukt voordat u gaat dampen. Dit zorgt ervoor dat de e-liquid via uw verdampingsstaafje wordt voorverwarmd. Dit zorgt voor een grotere dampontwikkeling.

 De verschillen tussen beide e-smoke systemen

Hieronder ziet u de verschillen.

starterset2

Zensations starterset

angel

Zensations Angel starterset

Type hervulling Refill (cardridges) Losse vloeistof (e-liquids)
Handeling hervullen Plaats nieuwe refill op e-sigaret Handmatig vloeistof bijvullen
Onbeperkt hervullen Ja elke keer een nieuwe refill Ja, met vloeistof
Heeft een sigarettenfilter Ja Ja
Child safety button Nee Ja
Je kunt smaken mengen Nee Ja
Uiteinde geeft licht als je rookt Ja Nee
Wisselen van smaak Ja Ja (een extra vloeistof cylinder is nodig)

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op e-sigaret gebied? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om de site te bezoeken.