ZENSATIONS E-SMOKE SYSTEMEN

ZenSations heeft 3 types startersets. Twee maken gebruik van het  gepatenteerde mondstuk waarop een origineel verwisselbaar filter wordt geschoven, 1 heeft een plastic mondstuk. Het deel van dit filter is dat de condens die ontstaat tijdens het dampen door het poreuze filtermateriaal wordt opgezogen. U heeft dus nooit meer het gevoel dat u vloeistof in uw mond heeft en lekken is uitgesloten.

 1. De ZenSations starterset.(navullingen)
 2. De ZenSations Navulbare  Angel e-sigaret starterset.
 3.  De Zensations  Navulbare e-sigaret STAR.
ZENSATIONS STARTERSET
 1. Deze starterset werkt met voorgevulde cartridges, zogenaamde cartomizers. Deze cartomizers schroeft u eenvoudig op de oplaadbare batterij.
 2. Een volledig opgeladen batterij is goed voor 400 tot 500 haaltjes. Ook de cartomizer is goed voor 400 tot 500 haaltjes. Het aantal haaltjes is uiteraard gebaseerd op individueel gebruik: zijn uw haaltjes kort, dan gaan zowel de cartomizer als de volle batterij langer mee. Zijn uw haaltjes langer, dan zult u uw batterij sneller moeten opladen en is de vloeistof in uw cartomizer sneller verdampt.
 3. Deze set is uitermate geschikt voor mensen op reis.
ZENSATIONS ANGEL / STAR STARTERSET
 1. Het bovenstuk (de clearomizer) van deze set vult u zelf met een zogenaamde e-liquid (zie gebruiksaanwijzing hoe te vullen). De e-liquid is een nog een manier van dampen. E-liquid is de vloeistof die verdampt en daardoor damp ontwikkelt. E-liquids worden verkocht in flesjes van 10 ml en zijn verkrijgbaar in 13 verschillende smaken.
 2. In het doosje van de ZenSations e-liquids zitten geen filters.
 3. Wij adviseren om het bovenstuk (clearomizer) voor ongeveer driekwart te vullen en bij te vullen, indien u bijna geen vloeistof meer ziet in het doorzichtige buisje.
 4. Wanneer u een nieuwe smaak wilt uitproberen, raden wij u aan om het verdampingsstaafje, dat zich ook in de clearomizer bevindt, er uit te schroeven en te vervangen door een nieuw verdampingsstaafje. Anders loopt u het risico dat u 2 smaken door elkaar dampt. Verdampingsstaafjes worden los verkocht in sets van 3 stuks. Bij het overgaan van alleen een nicotinesterkte is het niet nodig om uw verdampingsstaafje te verwisselen, omdat de smaak hetzelfde blijft en slechts het nicotinegehalte verandert.
 5. De batterij, indien volledig opgeladen, is voldoende voor 500-600 haaltjes.
 6. Let erop dat u het knopje dat zich op de batterij bevindt kort indrukt voordat u gaat dampen. Dit zorgt ervoor dat de e-liquid via uw verdampingsstaafje wordt voorverwarmd. Dit zorgt voor een grotere dampontwikkeling.