GEBRUIKSAANWIJZING

ZenSations is eenvoudig in gebruik. Lees de gebruiksinstructie hieronder.

STARTERSET

Verwijder de folie van de verpakking. Open het papieren doosje en haal de luxueuze opbergetui eruit. Verwijder nu de beschermkapjes – een van de batterij en twee stuks van de refill (navulling). Laad de batterij op met de speciale ZenSations USB-adapter via een USB-poort op de computer. Opladen duurt ongeveer vier uur. De batterij is vol als de led op de voorzijde uit is. De rode led op de USB-oplader blijft altijd rood. Schroef de batterij op de refill. Een filter is reeds op het mondstuk aanwezig. ZenSations is nu klaar voor gebruik. Zet de filter aan uw lippen, zuig licht en geniet van de fijne smaak van onze e-sigaret. Indien de smaak vermindert of uitblijft, is ofwel de batterij ofwel de refill leeg. De batterij is leeg als de led aan de voorzijde knippert. Schroef de refill van de batterij en laad de batterij met de USB-adapter. Is de refill leeg, schroef dan een nieuwe op de batterij. Elke setje refills wordt geleverd met drie zachte filters. Vervang het filter naar eigen inzicht.

REFILL

Indien de smaak vermindert of uitblijft, is ofwel de batterij ofwel de refill leeg. De batterij is leeg als de led aan de voorzijde knippert. Knippert de led niet, dan is de refill leeg en dient u deze te vervangen. Schroef de lege refill van de batterij. Haal de nieuwe refill uit de verpakking, verwijder de beschermkapjes aan boven- en onderkant en schroef deze op de batterij. Elke setje refills  wordt geleverd met vier zachte filters. Vervang het filter naar eigen inzicht.

Het is belangrijk dat u de refill (navulling) vervangt zodra deze bijna geen damp meer afgeeft of wanneer u een metalige smaak proeft. Dit betekent dat het verdampingselement wat zich in uw e sigaret bevindt te weinig vloeistof krijgt, waardoor deze heet wordt en er een fractie van de vloeistof verdampt.