Zensationalize your life

De makers van ZenSations presenteren hun e-sigaret na vele jaren van ontwikkelen en testen. Door hun gebruikservaring weten zij bovendien wat ze wel en wat ze niet willen. Met recht mag de ZenSations haar product doordacht en innovatief noemen, een voorlopig eindpunt in de ontwikkeling van de e-sigaret.

Technische innovatie resulteerde in een constante smaakafgifte, ook als de refill leeg raakt. Verder vergroot de innovatie het gebruiksgemak. Om de e-sigaret van ZenSations te gebruiken, hoeft u namelijk geen knopje in te drukken. De accu treedt in werking op het moment dat er een verschil in luchtdruk ontstaat. Een verschil in luchtdruk ontstaat op het moment dat u lichtjes aan het mondstuk zuigt.

De elektronische sigaret is nog altijd een nieuwe loot aan de stam van de genotsmiddelen. Het belangrijkste kenmerk ervan is de smaak. In die zin laat het zich vergelijken met een goede wijn of een gerecht van een topkok. Maar je wordt er niet dronken of zwaarder van. De elektronische sigaret van ZenSations biedt een smaakbeleving in de meest pure vorm.

Naast alle bekende voordelen van de elektronische sigaret scoort ZenSations op gebruiksgemak, comfort, prijs en een bijzonder fraaie, efficiënte en functionele vormgeving. ZenSations is kortom de meest luxe, complete en goedkope e-sigaret. Geniet van de tabaksmaak of één van de zes andere smaken, elk in een veilige en lekvrije navulling (refill).

De voordelen van ZenSations

Hieronder nog even de voordelen van ZenSations op een rijtje.

  • Hoge kwaliteit. Lage kosten
  • Gebruiksgemak
  • Uniek filter
  • Gepatenteerd mondstuk
  • Productie in EU
  • Voor 16:00 besteld, volgende dag in huis. Bestellingen die op vrijdag na 16.00 uur besteld worden, worden de dinsdag er na bezorgt. Dit vanwege het feit dat Postnl niet bezorgt op maandag.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op e-sigaret gebied? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om de site te bezoeken.