FAQ


E-sigaretten met nicotine zijn schadelijk voor u en voor uw ongeboren kind als u zwanger bent. Nicotine passeert namelijk de placenta. Het beïnvloedt de circulatie en het ademhalingspatroon van de foetus en zou hierdoor voor allerlei complicaties kunnen zorgen. Ook wordt het geven van borstvoeding ontraden wanneer u dampt.

Stoppen met Dampen

Bent u zwanger of wilt u zwanger worden en bent u verslaafd aan dampen maar wilt u graag stoppen? U kunt het nicotinegehalte van uw e-sigaret steeds iets verminderen en zo afbouwen tot u uiteindelijk een e-sigaret zonder nicotine gebruikt. U bepaalt zelf het tempo. Vraag altijd uw huisarts om advies wanneer u zwanger bent en wilt stoppen met dampen. Voor vragen over de e-sigaret kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen.

Voor wie zijn e-sigaretten niet bestemd?

Gebruik van de e-sigaret is alleen toegestaan als u ouder bent dan 18 jaar, niet zwanger bent en geen borstvoeding geeft. Gebruik wordt afgeraden als u overgevoelig of allergisch bent voor nicotine of een van de andere bestanddelen, en als u last heeft van een hoge bloeddruk en hartproblemen of een verhoogd risico daarop.


Een elektronische sigaret of e-sigaret is zeer gebruiksvriendelijk. Met behulp van een starterset kunt u direct beginnen met dampen. In deze set vindt u onder andere een batterij en cartridge, de zogenaamde refill. De refill schroeft u eenvoudig op de batterij en uw e-sigaret is klaar voor gebruik. Zo eenvoudig is het!

Door lichtjes aan de e-sigaret te zuigen, wordt het verdampingselement in werking gezet, waardoor de vloeistof in de refill verdampt. Hierdoor wordt damp geproduceerd en ervaart u de rijke smaak van onze vullingen. Komt er geen damp meer vrij? Dan is de refill leeg en dient u deze te vervangen door een nieuwe kant-en-klare refill. De Angel e-sigaret vult u zelf bij met e-liquid in de smaak en met het nicotinegehalte dat u wenst. Begint het led lampje van de batterij te knipperen? Dan moet deze opgeladen worden met de bijgeleverde oplader.

Waarschuwingen

Gebruik de e-sigaret niet als u zwanger bent of borstvoeding geeft, overgevoelig of allergisch bent voor nicotine of één van de andere ingrediënten of wanneer u last heeft van een hoge bloeddruk of hartproblemen of een verhoogd risico hierop heeft. Mocht de vloeistof van de refill onverhoopt geknoeid worden op uw huid of kleding, was deze dan met water en zeep. Houd de e-sigaret altijd buiten het bereik van kinderen.

Bij nood: Gif Centrum N.V.I.C.  +31 (0)30 27 488 88  bereikbaar  24 / 7

Uw e-sigaret bestellen

U vindt de verschillende startersets in onze webshop. Ook kant-en-klare refills en e-liquids in meerdere  smaken  kunt u hier bestellen.

Het is raadzaam de e-sigaret niet bloot te stellen aan extreem hoge temperaturen en water.

Verzending van u bestelde producten.

Wij verzenden met PostNL , we versturen voor 95% als brievenbus post zonder track en trace.  Na aanbieden bij PostNL hebben wij geen zicht meer op u bestelling. Voor 16:00 besteld wordt dezelfde dag nog verzonden.

Overtuigd? Ervaar het zelf!

Bent u overtuigd van de vele voordelen van elektronisch roken? Bestel uw e-sigaret dan  in onze webshop. U vindt hier een ruim aanbod met keuze uit verschillende smaken en nicotinegehaltes. Daarnaast heeft u 30 dagen retourgarantie. Bovendien geven wij de ‘beste prijs garantie’!

Heeft u nog vragen over elektronisch roken of onze producten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Wij staan u graag te woord!

Meerdere e- sigaretten en refills nodig

Één van de andere nadelen van een e-sigaret die vaak genoemd worden, is dat u eigenlijk twee e-sigaretten of batterijen tegelijkertijd bij u moet hebben. Wanneer de batterij van de ene e-smoker onverhoopt leeg raakt of aan het opladen is, kunt u direct de andere e- sigaret gebruiken. Daarnaast zijn e-sigaretten vrij verkrijgbaar in Nederland.  De e-sigaret is niet in alle landen verkrijgbaar. Dus als u op vakantie gaat, zult u zelf voor voldoende refills of liquids moeten zorgen.

 

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op e-sigaret gebied? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om de site te bezoeken.