De voordelen

Hoge kwaliteit. Lage kosten

De ZenSations e-sigaret scoort op kwaliteit en prijs. Het product ziet er bovendien schitterend uit, van verpakking tot in het kleinste detail. ZenSations besteedt evenveel aandacht en zorg aan het uiterlijk van haar product als aan de functionaliteit en het functioneren. Oerdegelijk en lekvrij met een focus op gebruiksvriendelijkheid en luxe: met ZenSations krijgt u veel waar(de) voor weinig geld. Tel daarbij op dat het gebruik van de e-sigaret in vergelijking met de gewone sigaret ook nog eens vele malen goedkoper is. Kiezen wordt met ZenSations wel heel gemakkelijk.

Gebruiksgemak

Een verademing, zo gemakkelijk is het gebruik van de ZenSations e-sigaret. U laadt de batterij op en schroeft deze op een volle refill met geïntegreerd mondstuk, waarop een filter reeds aanwezig is. De ZenSations e-sigaret is nu klaar voor gebruik. Zo gemakkelijk is het dus echt. Geen aan/uit knopjes en geen opwarmtijd. Zet het zachte filter van de ZenSations e-sigaret aan uw lippen en geniet. Knippert de led op de batterij, dan laadt u deze op. En vermindert de smaak of blijft deze uit, dan vervangt u in een handomdraai de refill. De beknopte en duidelijke gebruiksaanwijzing staat tevens op al onze verpakkingen. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, maakten we een instructiefilm. Deze toont u stap voor stap de ingebruikneming van de ZenSations e-sigaret en het vervangen van de refill.

Uniek filter

Elke refill wordt geleverd met drie zachte absorberende filters, die u naar eigen smaak en inzicht kunt vervangen. Uw lippen zullen het zachte filter ervaren als die van een gewone sigaret. De filters absorberen bovendien eventuele condens, zodat de smaak van ZenSations alleen via de damp uw zintuigen prikkelt. Precies zoals de bedoeling is. Overigens merken wij graag op dat ook de filters in de EU geproduceerd worden.

Gepatenteerd mondstuk

De refills van de ZenSations e-sigaret hebben een gepatenteerd mondstuk. Het is zo ontworpen dat condens door de zachte filter wordt geabsorbeerd en dus niet in uw mond kan komen.

Condens ontstaat wanneer een damp van een warme naar een koude omgeving gaat. Als u lichtjes zuigt aan de ZenSations e-sigaret zal een piepklein beetje concentraat uit de refill langs een verwarmingselement stromen waarna het als damp verder gaat richting het mondstuk. De temperatuur van het mondstuk is kouder dan die van de damp. Hierdoor zal een fractie van de damp op het mondstuk condenseren. Door nu inventief te ontwerpen is het gelukt dit beetje condens door het poreuze filter rondom het mondstuk te laten absorberen. Omdat het filter lucht doorlaat, wordt de condens beetje bij beetje in het mengsel van damp en lucht opgenomen. U zult dus nooit vloeistof in uw mond krijgen en ook geen vloeistof verspillen.

Productie in EU

De smaakstoffen en de filters, de meest essentiële onderdelen voor de smaaksensatie van de ZenSations e-sigaret, worden in de EU geproduceerd door ISO gecertificeerde fabrieken onder de strenge normen van GMP. Een bewuste keuze, omdat het kwaliteitsniveau en de controle erop binnen de EU het hoogst is. ZenSations streeft namelijk naar de hoogste kwaliteit.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op e-sigaret gebied? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Je moet 18 jaar of ouder zijn om de site te bezoeken.